Gemeente Tervuren
A  A  A 

CVO Tervuren-Hoeilaart heet je welkom !
U wilt uw talenkennis wat bijschaven of een softwaretoepassing onder de knie krijgen? U wilt eigenlijk al heel lang uw eigen kleding maken of u wilt vrienden en familie eens culinair verrassen?

Dan kan u, vanaf 16-jarige leeftijd, hiervoor terecht bij het volwassenenonderwijs van Tervuren.


De directie en het onderwijsteam.


Nieuws

Op een mooie nazomerdag, met het fototoestel in de aanslag, trokken de cursisten Fototechnieken naar het Rood Klooster, een prachtig stukje ongerepte natuur te Oudergem. Naast de flora en fauna maken ook een historisch belangrijke priorij, vijvers, kunstencentrum, ijskelder en molenaarshuis deel uit van dit decor dat zeker een bezoekje waard is. Benieuwd? Bekijk hier het reportageverslag met de foto's die de cursisten maakten, evenals de info om zelf eens het Rood Klooster te bezoeken... Alvast veel plezier!
Deze cursussen starten in de week van 22 januari 2018 (2 keer per week). - The courses start in the week of January 22th (2 times a week). - Les cours commencent la semaine du 22 janvier 2018 (2 sessions par semaine). - Die Kurse fangen 22. Januar an, zweimal der Woche.
De nieuwe uurroosters voor informatica en koken staan online. Inschrijven kan op het secretariaat tijdens de openingsuren.
Van 15 tot 21 december 2017 zijn er activiteiten. Sommige activiteiten zijn ook toegankelijk voor personen die onze school willen leren kennen. Alle verdere info en het schema in dit bericht.
Wij zijn verhuisd, je vindt ons op Pater Dupierreuxlaan 1 bus B, Tervuren , elke werkdag behalve vrijdag van 9-12u en van 18-21u.
Alle info over parkeren aan het nieuwe gebouw.

Contact

CVO Tervuren-Hoeilaart
Pater Dupierreuxlaan 1 bus B
3080 Tervuren

NIEUW tel nr: 02 766 53 89
       www.cvoth.be

Openingsuren secretariaat :
maandag tot en met donderdag
van 9 u - 12 u en van 18 u - 21 u

Inschrijven nieuwsbrief

E-mail