Gemeente Tervuren
A  A  A 

Start to create


Inhoud

De cursus Start To Create opent de deur naar verschillende cursussen uit de nieuwe opleidingsprofielen ICT in een creatieve context.

Door de opkomst van smartphone en tablet staan veel foto’s en filmpjes op deze toestellen maar wordt er verder niets mee gedaan. Is dit bij jou ook het geval?

Of nam je foto’s / maakte je filmpjes met je digitale camera maar krijg je ze niet overgezet naar computer? Staan ze al op computer maar vind je het moeilijk ze te ordenen? Is je collectie .mp3 bestanden één chaos?

Geniet jij alleen van deze dingen en zou je graag je beeldmateriaal monteren en delen op YouTube? Je foto’s of filmmontage op DVD zetten om samen met familie of vrienden te bekijken vanuit je luie zetel?

In Start To Create werken we met foto’s, tekeningen, video en muziek (en een combinatie van deze content). Materiaal verzamelen, importeren, ordenen en beheren, eenvoudig bewerken, instellen en kwaliteit controleren, delen, enz.

Schrijf je vlug in en... start to create!


Info Multimedia

wanneer ? zie Uurrooster

inschrijvingsgeld : € 90 (kortingen)

boekenlijst (*):

- later te bepalen

 

toelatingsvoorwaarden :

-PC Inleiding gevolgd hebben of gelijkwaardige kennis kunnen bewijzen door het voorleggen van een attest of door het afleggen van een toelatingsproef (deze wordt afgenomen tijdens de eerste les van de module

-Goede klaviervaardigheid, zeer goede beheersing van de muisbewegingen, goede kennis van bestandsbeheer

(*) OPGELET : er kan gekozen worden voor een nieuwere uitgave van de handboeken !