Zoeken naar taxi

taxi
GetCover taxiverzekeringen is er ook voor jouw taxi!
Daarnaast maakt verhaalsrechtsbijstand standaard onderdeel uit van al onze taxipolissen. Bij schade aan jouw taxi wordt deze gratis voor jou verhaald op de partij die deze schade heeft veroorzaakt. Heb jij schadevrije jaren beschikbaar? Heb je privé of zakelijke schadevrije jaren opgebouwd en zijn die ook beschikbaar in Roy-data? Dan gebruiken wij die jaren graag voor extra korting op jouw verzekeringspremie. Wij werken namelijk ook samen met verzekeringsmaatschappijen die privé schadevrije jaren accepteren voor een taxiverzekering. Wil je meerdere taxi's' verzekeren? Heeft jouw taxibedrijf meerdere taxi's' die verzekerd moeten worden? Ook dat kan. Voor bedrijven met meerdere taxi's' hebben wij de mogelijkheid om daarvoor verzekeringen af te sluiten met een collectiviteitskorting. Heb je meerdere taxi's' en interesse in een collectieve verzekering? Neem dan contact met ons op en wij adviseren je graag over de mogelijkheden voor jouw wagenpark. Wil jij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten?
De Brusselse taxi's' Brussel Mobiliteit.
Het Gewest heeft een aantal regels ingevoerd om de gebruikers een optimale dienstverlening te bieden want niet iedereen is in de wieg gelegd als taxichauffeur en niet alle voertuigen zijn geschikt als taxi. Dienstdoende voertuigen mogen niet langer dan 7 jaar na hun eerste inverkeersstelling als taxi ingezet worden.
eurotracs.com
Taxi René Rillaar Aarschot.
Of ga je met vakantie en zoek je betrouwbaar en stipt transport naar de luchthaven? Bel dan snel naar Taxi René uit Rillaar, Aarschot! Taxi René staat 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 klaar om jou op je bestemming te brengen.
Taxi Sam Ninove.
TAXI SAM NINOVE. Taxi Sam is een modern en dynamisch vervoersbedrijf te Ninove. We beschikken over de juiste ervaring in Ninove. Personenvervoer beschikbaar tot 8 personen per wagen. 32 474 655 144. Maandag - Vrijdag. Bereikbaar: 06u00 - 19u00. Tussen 19u en 06u enkel op reservatie.
Taxi in Aalst? Dichtbij of veraf, Timo Taxi brengt u op uw bestemming.
UW TAXI VOOR KORTE EN LANGE RITTEN VANUIT AALST EN OMGEVING. Een taxiservice die altijd voor u klaarstaat, dat is hoe wij van Timo Taxi in Aalst ons omschrijven. Stiptheid en een goede service dragen we nu eenmaal hoog in het vaandel.
HOME - Gele Taxi. close.
Gele Taxi is de ideale partner voor al uw transport in en rond Antwerpen. Bij Gele Taxi is alles mogelijk. U bespreekt uw wens met één van onze medewerkers of vult het offerteformulier in en wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gepaste offerte ontvangt.
Taxi Roeselare: zakelijke en priveritten.
Waarom Taxi Roeselare? 7 op 7 beschikbaar. binnen de kleine ring €8,00., binnen de grote ring €10,00., €2,20, per km startgeld 1 x €2,20., Toeslag van €2 per rit tussen 22u-06u. Voor nachtelijke ritten van maandag tot en met donderdag, tussen 23u en 7u, gelieve te reserveren. Regio: Izegem, Staden, Lichtervelde, Ardooie, Hooglede, Gits, Kortemark, Koolskamp, Pittem, Tielt.,
TaxiPro.be.
09-06-2022 Reageer door: Matthias Vanheerentals. Taxi Sparta Halle kijkt uit naar opvolger. Taxi Sparta uit Halle, een bedrijf dat in 1968 gestart is, zoekt een opvolger. Zaakvoerder Stefaan Leroy rijdt al 32. Taxi Sparta Halle kijkt uit naar opvolger. 08-06-2022 Reageer door: Matthias Vanheerentals.
Home - Taxi Pallieter.
Das 24/7 een TAXI in Lier! Taxi pallieter, steeds onderweg van en naar tevreden klanten. Uitgerust met het laatste nieuwe wagenpark met alle luxe aan boord. Reserveer uw taxirit. Telefonisch kan via 03 293 86 36 of via de website.
Home VHF Taxi Brasschaat.
Of het nu gaat om een korte, lokale rit waarvoor de klant zich regelmatig door ons laat rijden, of een lange incidentele reis; VHF Taxi streeft er naar dat de passagier ontspannen en tijdig arriveert om zo het maximale uit hun afspraak of andere tijdsbesteding te halen.
Home Taxi Goossens Zele. Volledig privé, er komen nooit andere klanten bij. gedetaileerde factuur van alle ritten op het einde van de maand.
Taxi Goossens in Zele werd in juni 2015 opgericht door Hans Goossens, die als zaakvoerder beschikt over een jarenlange ervaring in de transportsector. Wij zorgen altijd voor een stipte service, 24/7. Bij ons kunt u terecht voor een taxirit, luchthavenvervoer en ook als professionele koerierdienst.

Contacteer ons